Live Koncert The Latin Clasico

Fre. d. 24. maj 2019, kl. 20.
Gilleleje Bibliotek, Kulturhavn Gilleleje, Peter Fjelstrups Vej 12, Gilleleje


Svend Asmussens venner, The Latin Clasico spiller live koncert på Mezzaninen. Fri entre - dog tilmelding på www.gribskovbib.dk.
"The Latin Clásico" er en unik konstellation af de bedste, herboende latin-jazz musikere og vokalister, alle med et indgående kendskab og stor kærlighed til den nøje udvalgte musik som vi spiller til vores koncerter, og alle med vidtgående erfaring fra talrige koncerter og optrædender igennem årene, både sammen på kryds og tværs i forskellige kombinationer, og hver for sig som erfarne solister med orkestre og ensembler både hér og i udlandet.
The Latin Clásico har i løbet af sin relativt korte eksistens allerede været populær gæst på anerkendte festival'er og i musikforeninger landet over, bl.a. med prominente gæster som violinist Kim Sjøgren og baryton Guido Paevatalu.
Med en fælles ambition om at forbinde den latinamerikanske folklore med amerikanske, europæiske og skandinaviske "klassikere" (fra komponister som bl. a. George Gershwin, Evert Taube, Kai Normann Andersen & Carl Nielsen), tilbyder vi koncerter som garanterer et kendt og populært repertoire, respektfuldt arrangeret for netop dette ensemble, og med indbygget, umiddelbar syng-med-effekt...
Ved koncerten i Gilleleje medvirker følgende musikere:
Signe Asmussen Manuitt, sang & violin:
Ernesto Manuitt Hernández, sang, cuatro & percussion
Elvio Bravo, sang & guitar
Charli Ibañez, sang, tværfløjte & percussion
Yasser Morejon Pino, sang & basguitar

Foto: Ole Haupt

www.gribskovbib.dk

Arrangør: Ellen Bick Asmussen og Gilleleje Bibliotek
Pris: (Fri entré)


Se mere om stedet