Gribskov TREC Event 2019

Lør. d. 29. og søn. d. 30. juni 2019, kl. 09.
Græsted Eventplads, Holtvej 40, Græsted


TREC stævne - ridesport for alle Heste og ryttere bliver testet i orienteringsridt, gangartstest og forhindringsbane. Fra Begynder til elite niveau. Der er gratis adgang for publikum. Mere info kan rekvireres via gte19@trecevent.dk.
Græsted og Omegns Rideklub i Nordsjælland inviterer til et brag af et TREC stævne, som vi håber, får så meget opbakning, at det kan blive en årlig begivenhed.

Vi ser frem til en kanon weekend med masser af TREC, ridning, hygge, godt vejr og socialt samvær.

Vi afholder stævnet over 2 dage, dels fordi det er nødvendigt til de høje klasser og dels fordi vi rigtig gerne vil styrke det sociale sammenhold blandt ryttere, dommere og hjælpere ved at der bliver overnattet på stævnepladsen. Vi håber, at rigtig mange af de startende (og deres familier) vil campere på stævnepladsen fra fre/lørdag til søndag.
Dommere og andre hjælpere og deres familier er naturligvis også velkommen til at overnatte på stævnepladsen.

De lave klasser afvikles søndag, så der for publikum er en masse at se på, da alle klasser vil have både MA (gangartstest) og PTV(forhindringsbane) denne dag.
Lørdag tilbydes PTV træning på stævneområdet med erfarne instruktører, for de ryttere der rider alle tre faser om søndagen.

Vi vil sørge for der er dejlig mad at købe på stævnepladsen. Aftensmaden lørdag bliver ekstra festligt for at hylde de mange frivillige der stiller sig til rådighed som dommer eller hjælper. Middagen er gratis for dommere og hjælpere.

Vi hjælper meget gerne Jer hvad vi end kan hjælpe Jer med, det kunne være et teoretisk oplæg i jeres stald om hvordan TREC foregår eller om det er hjælp til at hitte ud af hvordan I tilmelder Jer stævnet. Bare sig frem!

Stævnet afholdes på Eventpladsen i Græsted. Alle klasser tilbydes i 3 varianter; Par, Hold eller Individuel ridning for orienteringsridtet. Man behøver ikke at have en makker eller et hold i forvejen, vi skal nok hjælpe med at matche "singler" sammen med andre der også ønsker at ride i Par eller Hold. Tilmelding til stævnet sker via www.go.rideforbund.dk hvor mere info om stævnet kan findes. Meld dig også gerne ind i FB gruppen Gribskov TREC EVENT 2019, hvor alle nyheder om stævnet bliver slået op.

Vi glæder os til at se jer!
Arrangeret af Græsted og Omegns Rideklub.
Pris: (Pris: fra 150 kr)


Se mere om stedet