Jazz koncert med Jan Harbeck Quartet i Kulturhavn Gilleleje, Mezzaninen

Søndag den 24. november 2019, kl. 15-17.
Kulturhavn Gilleleje, Peter Fjelstrups Vej 12, Gilleleje


Kom og oplev fantastisk jazz, der rigtig swinger. Jan Harbecks stemningsfulde og udadvendte spil befinder sig i den store swing-tradition. Han fremstår aldeles original, fuldstændig stilsikker, og han graver dybt i sin jazz, og er altid nærværende.
Kom og oplev fantastisk jazz, der rigtig swinger.

Jan Harbecks stemningsfulde og udadvendte spil befinder sig i den store swing-tradition. Han fremstår aldeles original, fuldstændig stilsikker og er en musiker, der graver dybt i sin jazz, og som altid er nærværende. Kun få evner at blæse så megen sjæl ind i en jazz-ballade som han.

Line up: Jan Harbeck: tenorsax

Henrik Gunde: piano

Eske Nørrelykke: bas

Morten Ærø: trommer

Jan Harbeck Quartets nye album, The Sound the Rhythm, udløste begejstring hos anmelderne:

Musikken på The Sound the Rhythm er generøs, detaljerig, sanselig og stemningsfuld. Og frem for alt: varm. Præget af ro, harmoni og nærvær. Og vel egentlig glæde - ved livet, musikken, kunsten. Foruden af teknisk overskud. Nok er året stadig ungt, men The Sound the Rhythm er ikke desto mindre årets hidtil bedste jazzalbum. (ivanrod.dk, 22.3. 2019)

Det er suverænt og tidløst. (Jazz Special, Martin Lai, april 2019)

Det er jazz i yderste potens. Jeg forlanger ikke mere! Tak! (Jazznyt, Niels Overgaard, 16.4. 2019)

Så bliver det ikke meget bedre. Kom og hør de fire suveræne jazzmusikere i Jan Harbeck Quartet, når de gæster Kulturhavn Gilleleje
Pris: (Entré: 170 kr) Køb/bestil billet


Se mere om stedet