Lørdagsmusik på Helsinge Bibliotek

Lørdag den 26. oktober 2019, kl. 11.
Helsinge Bibliotek, Kulturhuset, Skolegade 43, Helsinge


Beatles Buddies spiller og fortæller om "Rubber Soul" og andre sange fra The Beatles' sangskat.
Kom med familien og nyd lørdagens musikalske perler.

Duoen Beatles Buddies består af Ib Højen Jensen og Kaare Berg-Sørensen, to musikalske sjæle, der deler en fælles kærlighed til den store sangskat, som The Beatles har efterladt sig.

I 2014 beslutter de sig for at spille sig gennem samtlige numre tilbage fra starten på The Beatles karriere. Da de når til Beatles 6. album "Rubber Soul" er det tydeligt, at dette album skiller sig markant ud fra de foregående albums.

"Rubber Soul" blev et vendepunkt i Lennon/McCartneys sangskrivning, da de indså vigtigheden i at skrive meningsfulde tekster, bl.a. inspireret af deres store idol Bob Dylan. Derved opstod sange som 'Nowhere Man', 'Norwegian Wood' og 'In My Life', hvor teksten kom først og derpå musikken.

Dermed var spiren lagt for Beatles Buddies til en præsentation i ord og toner af dette album, som var så vigtigt for The Beatles' videre eksistens.

Kom og hør om tilblivelsen af 'Rubber Soul' og lyt til alle de kendte sange fra lp'en + dobbelt A-singlen 'Day Tripper' og 'We Can Work it out', som blev udgivet samtidigt med The Beatles' 6. album!!

Musikken spilles i bibliotekets foyer. Man kan sidde og nyde musikken, eller blot stoppe og lytte nogle minutter.

Alle er velkomne, der er gratis adgang.

Med "Lørdagsmusik på Helsinge Bibliotek" får man mulighed for at møde og lytte til musikere og sangere fra lokalområdet.
Efterårets program byder på jazz samt musik fra Beatles store sangkatalog.
De musikalske appetitvækkere finder sted i bibliotekets foyer, hvor man får mulighed for at sætte sig og lytte til musikken, eller blot stoppe op et kort øjeblik


Se mere om stedet