FN's 17 verdensmål i et dansk perspektiv. Foredrag ved Steen Hildebrandt

Tirsdag den 26. november 2019, kl. 19.
Gilleleje Bibliotek, Kulturhavn Gilleleje, Peter Fjelstrups Vej 12, Gilleleje


I dette efterår sætter Gilleleje bibliotek fokus på en bæredygtige udvikling.
Steen Hildebrandts dedikation på verdensmålene er en stærk medvirkende årsag til, at dagsordenen nu er sat. Endda meget markant sat. I dag ser vi både private ledere, kommunale ledere og medlemmer af Folketinget skilte med deres opbakning til de 17 verdensmål.

De 17 verdensmål favner væsentligt bredere, end mange tidligere har troet. De giver mening for alle mennesker og organisationer, når målene bliver taget seriøst og brugt hensigtsmæssigt.

Steen er nysgerrig på, hvordan vi i Danmark vil forholde os til FN's mål og anbefalinger? Hvilke krav vil vi konkret møde og hvad betyder disse for de dagsordener, initiativer og handlinger, som politikere, ledere og medarbejdere fremover vil iværksætte og arbejde under.

Han har skrevet den helt simple håndbog "Verdensmålene - vor største mulighed og udfordring". Bogen kan reserveres på bibliotek.dk HER

Steen Hildebrandt var desuden redaktør og medforfatter på bogen "Bæredygtig Global Udvikling - FN's 17 verdensmål i et dansk perspektiv", der indtil i dag er et "hovedværk" på det danske marked. Bogen kan reserveres nedenfor
Arrangeret af Helsinge Bibliotek.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet


Se mere om stedet