Jorden rundt, hjem igen fra den sydlige halvkugle i Stillehavet og videre til Barentshavet

Tirsdag den 17. marts 2020, kl. 19.
Kulturhavn Gilleleje, Peter Fjelstrups Vej 12, Gilleleje


Kulturhavnens brugere kan glæde sig til, at Emil Erichsen kommer tilbage for at holde sit helt nye foredrag, som ligger i naturlig forlængelse af foredraget: "Jorden rundt med Havana",.
Du kommer med på en eventyrlig rejse fra den sydlige halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen, når Emil Erichsen fortæller om sine rejser og oplevelser - og også fortæller historien om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring.

Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana, vendte Emil hjem til Danmark i 2016.
Emil fortæller om den omvæltning, det var at komme hjem igen. Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra "Kurs mod fjerne kyster", vil Emil tage dig med ombord på Havanas rejse hjemover og med indlevelse fortælle om, hvordan det var fra den ene dag til den anden at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer, men med et forandret syn på tilværelsen.

I foredraget vil han også tage dig med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens nye skib Wallenberg. Med flotte billeder og videooptagelser kommer du også med ned under overfladen i den fantastiske blå verden, hvor du vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.

Med dette foredrag får du:
et underholdende foredrag med garanti for nærvær, grin og eventyr
et inspirerende og personligt foredrag om at udleve sine drømme
en kendt foredragsholder fra et populært tv-program

Kom selv med på en eventyrlig rejse, når Emil Erichsen fortæller om sine rejser, og vi anbefaler at booke plads i god tid. Der bliver rift om dem.

Billetter: wwww.gillelejebio.dk
Pris: (Entré: 225 kr) Køb/bestil billet


Se mere om stedet