Mit hjem er mit slot - årets event for havefolket

Fredag den 29. maj til mandag den 1. juni 2020, kl. 10-18.
Esrum Kloster & Møllegård, Klostergade 11-12, Græsted


Gastronomi, boligindretning, mode og velvære. MIT HJEM er MIT SLOT forener boligindretning, blomster, kunsthåndværk, antikviteter, gastronomi, mode og velvære i smukke historiske omgivelser.
I år vil 175 udstillere gøre deres bedste for at give de besøgende en helt særlig oplevelse. Deltag og bliv opdateret på de nyeste trends og få gode råd og inspiration til din bolig og have.

Esrum Kloster som ramme giver plads til fordybelse

Når MIT HJEM er MIT SLOT gæster Esrum Kloster vil aktiviteterne foregå udenfor. Det vil skabe rig mulighed for at opleve klosterets autencitet. De rolige omgivelser, den naturskønne klosterhave, temaerne, udstillingerne og aktiviteterne går op i en højere enhed på årets messe og skaber plads til fordybelse.

Et besøg på det gamle Esrum Kloster fra 1151er oplevelse i sig selv, og der er er også rig mulighed for at gå på opdagelse i klostret i pinsedagene. Nyd naturen på den store klostereng eller i caféhaven bag den gamle møllegård, oplev hvordan klosteret så ud for 500 år siden, eller lad dig friste af caféens klosterdelikatesser.

Nordsjælland byder på en masse arkitektur-, historie- og naturoplevelser
Dyk ned i historien og besøg Holger Danske i kasematterne i HelsingørGå igennem den smukke rododendronparken ved Nivågaard Se alle oplevelser i Nordsjælland, de findes også i børnehøjde
Praktisk Information
Esrum Kloster tilbyder parkeringDer er mulighed for offentligt transport
Information for udstillere

Har du en virksomhed eller et produkt, og ønsker du at være med som udstiller? Find mere information
Pris: (Entré: 100-180 kr) Køb/bestil billet


Se mere om stedet