Frederik Valdemar Kjeldgaard, udstilling: Old Times

Fredag den 21. februar til fredag den 3. april 2020, kl. 07-22.
Kulturhavn Gilleleje, Peter Fjelstrups Vej 12, Gilleleje


Udstillingen OLD TIMES handler om det, der var, og som lever videre gennem minder - fysiske såvel som psykiske. Udstillingen består af to fotoserier. Den første "What about when we get old?".
Udstillingen OLD TIMES handler om det, der var, og som lever videre gennem minder - fysiske såvel som psykiske. Udstillingen består af to fotoserier. Den første "What about when we get old?" er en portrætserie af ældre mænd med tatoveringer. Fotografen har med sine egne tatoveringer ofte fået spørgsmålet mange gange: "Hvad så når du bliver gammel? Billederne undersøger de små aftryk, der er indgraveret i personernes hud, og de minder, der ligger bag dem. Tatoveringerne er et evigt bevis på det, der har været engang. For nogle af de portrætterede mænd står minder og erfaringer, som tiden har budt på, klare. Andre er nået til det trin i livet, hvor disse begynder at falme. Tilfælles har de alle deres indgraverede minder.

"Freedom is a full tank" er en skildring af Græsted Veterantræf, som er et træf for veterankøretøjer, der hvert år bliver afholdt i pinsen. Træffet værner om gammel mekanik, men lige så meget om fortiden. For nogle er det noget helt nyt, for andre er det nostalgi, Fælles er det en levende historie.

Om kunstneren: Frederik Valdemar Kjeldgaard: Med rødder i det kunst- og dokumentariske fotogafi ser Frederik fotografiet som en stærk måde at kommunikere på. Hans fotografier bærer præg af et stærkt visuelt sprog, som samtidig er let afkodeligt. Han bor til daglig på Nørrebro i København, men er opvokset i Gilleleje. Han studerer fotografisk kommunikation ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og arbejder derudover som selvstændig, hvor han både beskæftiger sig med levende såvel som stilstående billeder
Pris: (Fri entré)


Se mere om stedet