Vores Gribskov: Workshop Om Natur

Torsdag den 26. marts 2020, kl. 17-21.
BLIK - Græsted Bibliotek, Græsted Stationsvej 10 A, Græsted


Kom til workshop om Naturen i Gribskov. Vi tager første skridt ift. at formulere og igangsætte konkrete indsatser - fyrtårne - der med udgangspunkt i naturen understøtter og sætter skub i en positiv udvikling af Gribskov.
Brænder du for Gribskovs Natur? Og vil du være med til at løfte og udvikle Gribskov?

Forum for Vækst og Udvikling og Gribskov Byråd inviterer til workshop om Natur.

Formet af natur
Gribskov kendes først og fremmest på naturen. Ren luft og lys, mangfoldige skove, søer og strande. Vi har det hele, og vi bruger naturen til alt fra ro og fordybelse til udflugter og oplevelser. Vil du også være med til at udfolde naturens potentialer i Gribskov?

Formål
På workshoppen om Natur tager vi første skridt ift. at formulere og igangsætte konkrete indsatser - fyrtårne - der med udgangspunkt i naturen understøtter og sætter skub i en positiv udvikling af Gribskov.

Med udgangspunkt i de potentialer og udfordringer vi oplever, i forhold til at bruge naturens muligheder i Gribskov, skal vi udvikle gode løsninger sammen.
Hvilke aktiviteter og initiativer er allerede godt i gang, men skal have mere fokus og styrke og hvilke aktiviteter og initiativer mangler for at vi kan få det bedste ud af vores natur og dele den med andre med ro i sindet.

På workshoppen skal vi gå fra muligheder og gode ideer til konkrete aktiviteter og initiativer og det er derfor vigtigt, at du vil være med til at drive dem videre.

Deltagere
Workshoppen er for alle; virksomheder, organisationer, foreninger og ildsjæle, der har drømme og ideer for fremtidens virkelyst i Gribskov og som ønsker at være med til at udvikle og realisere dem.

Den tredje i en række på fire workshops
Workshoppen er den tredje i en række på fire workshops, der identificerer kommende fyrtårne, der løser udfordringer og udvikler aktiviteter og initiativer på områderne: Fællesskaber, Virkelyst, Natur og Turisme.
Læs mere på www.VoresGribskov.dk

Deltagelse er gratis. Vi serverer et let måltid, vand, kaffe, the og sødt.

Workshoppen holdes torsdag den 26. marts kl. 17-21.

Tilmelding senest den 22. marts 2020

Forum for Vækst og Udvikling er et samarbejdsforum bestående af lokale ildsjæle, der i samarbejde med Gribskov Byråd arbejder på at styrke Gribskovs erhverv, turisme, branding og bosætning
Arrangeret af Gribskov Kommune.


Se mere om stedet