Holtsø & Wittrock Kvartet - blues, rock og soul

Fredag den 29. maj 2020, kl. 20.
Kulturhavn Gilleleje, Peter Fjelstrups Vej 12, Gilleleje


Jes Holtsø og kapelmester Morten Wittrock spiller deres egen musik, sammen med Kaspar Lindhardt og Carsten Milner. Lækker inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet, som leder tankerne hen på det bedste indenfor blues, rock og soul.
Jes Holtsø og kapelmester Morten Wittrock spiller deres egen lækre musik sammen med Kaspar Lindhardt og Carsten Milner, på klaver, trommer, kontrabas, mundharmonika og vokal - musik du kan mærke!

Jes Holtsø, som med sin smittende musikalske kærlighed, entusiasme og en gnist der rækker ud over scenekanten, spiller sammen med Morten Wittrock, som med en unik kreativitet og udadvendthed forstår at give selv den mest erfarne lytter nyt stof til øregangen.Sammen står Jes Holtsø og Morten Wittrock for en inspirerende, nærværende og medrivende musikalitet, som leder tankerne hen på det bedste indenfor blues, rock og soul.

Jes Holtsø - Skuespiller og musiker. Som skuespiller kender vi ham som Børge i Olsen Banden, hvor han med langt hår, midterskilning og kuglerunde briller altid var klar når spidsfindige planer krævede en ekstra hånd. Eller som flyttemand Olsens søn William i Huset på Christianshavn.

Som musiker er charmen ikke blevet mindre med årene og med et glimt i øjet og hjertet på rette sted, leveres et solidt repertoire af blues, rock og soul. Jes Holtsø har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards, og blev i 2012 kåret til Årets Danske blues navn.

Morten Wittrock.
Pianist, sanger, komponist og producer. Morten er i Danmark kendt for sin unikke måde at spille Honky-Tonk Piano på, og har i en årrække indspillet og produceret et utal af cd'er i Danmark og USA. Han har flere gange været nomineret til en Danish Music Awards og i 2014 modtog han prisen Årets Rockabilly Album i USA. Morten Wittrock skrev musikken og var producer på Sangen Big Easy. Som FOX brugte til Tv-seren Lethal Weapon/Dødbringende Våben

Jes Holtsø og Morten Wittrock mødte hinanden da Morten af Danmarks Radio fik til opgave at akkompagnere Jes under DR's Talent 2009. Hvor Jes gik hele vejen til finalen. De 2 har arbejdet sammen siden, og udgiver deres 10 års jubilæums single d. 17/4 2020
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet


Se mere om stedet