line space

Munkeruphus åbner med "Støj på linjen" - Oplev Louise Campbells totalinstallation

Onsdag den 28. juni til søndag den 6. august 2023, kl. 11-17.
Munkeruphus, Munkerup Strandvej 78, Dronningmølle

Munkeruphus åbner med "Støj på linjen" - Oplev Louise Campbells totalinstallation

Der er "Støj på linjen", når Munkeruphus åbner for sæsonen. Den danske designer Louise Campbell har nemlig omdannet kunsthallen til en totalinstallation af genbrug, arvestykker, eksperimenter og farver.
En totalinstallation på Munkeruphus

Træd ind i Munkeruphus og oplev totalinstallationen, der former og slynger sig gennem alle rum, ude og inde. Se den undersøgende brug af materialer og mærk, hvordan huset og værkerne smelter sammen.

Munkeruphus har overladt kunsthallen til Louise Campbell - og hun har grebet chancen for at omdanne alle dele af den gamle kunstnerbolig til et eksperiment med materialer, rum og form.

Besøg kunsthallen Munkeruphus - Find åbningstider og billetpriser

Vokser ind i caféen og ud i haven

Drik en kop kaffe i caféen og gå en tur i haven. Du behøver ikke gå glip af Louise Campbells værk af den grund. Installationen lader sig ikke begrænse af vægge eller døre og finder vej frem alle steder på Munkeruphus.

Kunstneren har sat værket fri, bogstavelig talt. Derfor kan du opleve de grafiske mønstre, stærke farver og organiske former, hvor end du vender og drejer dig.

Spundet ind i genbrug

Det er ikke hvilke som helst materialer, Louise Campbell bruger i sin installation - eller måske er det netop. Materialevalget falder nemlig på genbrug og arvestykker, når hun arbejder. Hun bestiller ikke særlige stoffer eller tråde hjem fra alverdens fabrikker, men insisterer på at bruge dét, der allerede findes, og lade det bestemme retningen for sin kunst.

Læs mere om udstillingen "Støj på linjen" på Munkeruphus

Louise Campbell: Dansk designer

Louise Campbell arbejder med en legende og eksperimentel tilgang til kunsten. Hun er uddannet fra London College of Furniture og Danmarks designskole og har haft sit eget designstudio siden 1996.

Louise Campbell har vundet flere priser, blandt andet for lampen "Campbell Pendant" som hun har designet for Louis Poulsen.

Kontakt: kunst@munkeruphus.dk / +4549717906


Se mere om stedet