line space

3-dages selvhjælpskursus - Genvind din kraft v/Robert Rolfsted

Fredag den 18. til søndag den 20. oktober 2024, kl. 14-15.
Lysglimt, Gilleleje, Østre Allé 63-65, Gilleleje

3-dages selvhjælpskursus - Genvind din kraft v/Robert Rolfsted

"Jeg gør dig stærkere, modigere og mere levende". Ved at gøre dine personlige kompetencer til din største styrke, og integrere dem i hele dig. Citat: Robert Rolfsted.
Genvind din kraft

Står du over for personlige udfordringer, der synes uoverskuelig? Ønsker du at leve et liv fyldt med autenticitet, klarhed og balance? Så er "Find, Frigør, Forløs" metoden lige det, du har brug for!

"Find, frigør, forløs" er en metode, der fokuserer på at opnå indre styrke, frigøre energi og bryde uhensigtsmæssige mønstre for at skabe større værdi i ens liv.

Metoden sigter også mod at forløse fastlåste følelser, traumer og blokeringer, som kan forhindre en i at leve sit liv i overensstemmelse med sine inderste ønsker og drømme.

Find din indre styrke og retning: Metoden hjælper dig med at opdage din indre styrke og værdier, så du kan skabe en autentisk identitet og finde retning i dit liv. Oplev den glæde og frihed, der kommer fra at leve i overensstemmelse med din sande kerne.

Frigør dig fra begrænsende tanker og mønstre: Begrænsende tankemønstre og uhensigtsmæssige vaner kan holde dig tilbage fra at opnå dine drømme. Med FFF metoden kan du bryde disse mønstre og frigøre dig fra negative overbevisninger, så du kan skabe en ny, positiv og støttende indre dialog.

Forløs større værdi: Vi fokuserer på 2 spor. Første spor handler om at sætte retning og gå din sande vej. Andet spor handler om at frigøre fastlåste følelser, traumer og blokeringer, der eventuelt står i vejen for din vej. Ved at forløse disse byrder kan du frigøre dig fra fortiden, og skabe plads til personlig vækst, glæde og fred.

Det er en proces, der inviterer til selvrefleksion, vækker din indre styrke og åbner op for nysgerrighed, hvilket resulterer i et rigere, bedre og friere liv.

Alt dette bliver integreret i modellen "The Full Circle", der ud fra de 7 chakraer skaber en personlig illustration, som tydeliggør de vigtigste relationelle områder i dit liv og gør dem håndgribelige at udfolde.

Hvad siger andre:

"Hold nu op der er du virkelig skarp! Du sanser, rummer, er opmærksom og ser ting som jeg ikke selv har været opmærksom på. Det har været forløsende, hjerteåbnende og har givet ny sprudlende energi samt en anden bevidsthed at navigere i livet med. TAK for det Robert" Malou Sofia Holm

"Du er en sand mester til at skabe og holde et rum, hvor der er fuld respekt og tillid. Din spørgeteknik er også et helt kapitel for sig, hvor du på en god, listig og til tider irriterende måde får åbnet et helt nyt univers, og hvor der pludselig kan opstå åbenbaringer. Med et har jeg oplevet at det rammer meget dybt. Jeg vil til hver en tid anbefale dig som person, som værende varm, kærlig, ærlig og dybfølt hjerte." Jonas Vangsgaard Erichsen

Robert Rolfsted er ekspert i transformationer. En af hjørnestenene i Roberts arbejde er tanken om, at udvikling sker indefra og ud. Hans særlige talent er at få folk "ned i kroppen" og forstå følelserne på en måde, der giver vækst og udvikling.

Robert vil med sin smittende begejstring, nysgerrighed og involvering af deltagerne løfte energien til nye højder. Med sit intense nærvær møder han deltagerne og inviterer dem til at ville og turde mere. Uanset hvilket mærkat, man sætter på Robert Rolfsted, er hans arbejde båret af en dybtfølt begejstring, energi og empati, der krydres med hans kraftfulde evne til at udfordre og provokere - lige der, hvor det er nødvendigt. Og så selvfølgelig en terrængående humoristisk sans.

Robert Rolfsted har selv haft kræften inde på livet, som pårørende til hans nu afdøde kone Heidi var ramt af. Han har udgivet bogen: "Elsk med din krise", der beskriver deres rejse.

Læs mere om Robert her

"Jeg gør dig stærkere, modigere og mere levende"

Ved at gøre dine personlige kompetencer til din største styrke,

og integrere dem i hele dig.

Robert Rolfsted

Inden kurset vil der blive fremsendt deltagerliste med henblik på samkørsel.

Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage!Kursusleder: Maj-Britt Lyng, maj-britt.lyng@tidslerne.dk, mobil 23690735.

Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
Der er altid kun 20 deltagere på selvhjælpskurser.

Tilmeldinger behandles, efter Tidslernes regler, i den rækkefølge de modtages.

Reglen er: Patientmedlemmer, som IKKE tidligere har deltaget i Tidslernes selvhjælpskurser, har fortrinsret i forhold til medlemmer, som har deltaget i selvhjælpskurser indenfor de seneste 12 måneder.

Medlemmer, som har deltaget indenfor 12 måneder kan tilmeldes, men bliver der alligevel ikke plads annulleres og refunderes tilmeldingen.

Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
Der er altid kun 20 deltagere på selvhjælpskurser.

Ved tilmelding skal medlemskontingent være betalt og medlemsnummer skal oplyses.

Find dit medlemsskab her:


  1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

  2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

  3. Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.
Arrangeret af Kræftforeningen Tidslerne.
Pris: Entré: 500 kr Køb/bestil billet


Se mere om stedet